Hyppää sisältöön
Osiot
Valikko

Ruotuväki

Onni Pörhölä

Varusmies katsoo vanhan Puolustusvoimien auton konepellin alle.

Suurelle yleisölle Millog on tullut tunnetuksi suosituiden Puolustusvoimien ylijäämätavaran huutokauppojen järjestäjänä.

Puolustusvoimien strateginen kumppani Millog saa uuden vetäjän lentoyhtiöstä

Onni Aarnos

Nykyinen toimitusjohtaja Rami Harmaala vastaa jatkossa Puolustusvoimien asiakkuudesta.

Puolustusvoimien strategisena kumppanina tunnettu Millog vaihtaa toimitusjohtajaa. Uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Janne Tarvainen

Tarvainen siirtyy Millogin toimitusjohtajaksi lentoyhtiö Nordic Regional Airlinesin eli Norran toimitusjohtajan tehtävästä. Yli 25 vuotta lentoliikenteen parissa työskennellyt Tarvainen on aiemmin toiminut myös Finnair Cargon johtotehtävissä. Uudessa tehtävässään Millogin toimitusjohtajana hän aloittaa viimeistään elokuussa 2024.

Millogin toimitusjohtajan tehtävää syksystä 2023 lähtien hoitanut Rami Harmaala siirtyy puolestaan vastaamaan Puolustusvoimien asiakkuudesta ja kumppanuudesta Tarvaisen aloittaessa tehtävässään.

– Puolustusvoimat on ollut Millogin tärkein ja keskeisin asiakas aivan yhtiön perustamisesta alkaen. Ramin tulevan tehtävän keskiössä on tämän kumppanuuden ylläpitäminen sekä kehittäminen, kertoo Millog Oy:n hallituksen puheenjohtaja Esa Rautalinko.

Millogin vastattava Puolustusvoimien tarpeeseen

Millog Oy on Puolustusvoimien pitkäaikainen strateginen kumppani. Viimeksi osapuolet uusivat sopimuksensa muutama vuosi sitten.

Hallituksen puheenjohtaja Esa Rautalingon mukaan Millogin yhteistyö Puolustusvoimien kanssa keskittyy etenkin kaluston huoltoon, ylläpitoon sekä sen suorituskyvyn ja valmiuden ylläpitämiseen. 

Lisäksi Puolustusvoimat on hyödyntänyt Millogin palveluita esimerkiksi modernisaatioprojekteissa.

Rautalinko näkee Millogin ja Puolustusvoimien tiiviin yhteistyön tärkeänä vallitsevassa maailmantilanteessa. 

– Millogin pitää pystyä kaikissa olosuhteissa vastaamaan Puolustusvoimien tarpeisiin ja haluttuun valmiuteen. On selvää, ettei haluttu valmius varmaankaan laske nähtävissä olevassa tulevaisuudessa, Rautalinko toteaa.