Osiot
Valikko

Ruotuväki

Edvin Ingman

Ruotuväki Studia-messuilla.

Puolustusvoimat vielä keskiviikkona Studia-messuilla

Teemu Erho

Tarjolla on monipuolisesti tietoa varusmiespalveluksesta sekä uravaihtoehdoista puolustusvoimissa.

Studia-messut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tänä vuonna 3.-4.joulukuuta jo 27. kerran. Studia on Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma, joka on suunnattu etenkin toiseen asteen opiskelijoille, jotka vielä pohtivat tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Puolustusvoimat on mukana Studia-messuilla tälläkin kertaa laajalla rintamalla. Teemana puolustusvoimien osastolla on #inttiedessä. Osastolla on muun muassa kadetteja, laskuvarjojääkäreitä, helikopterilentäjiä, rauhanturvaajia, aliupseereita, varusmiessoittajia ja taistelusukeltajia kertomassa omista tehtävistään ja niihin hakemisesta. Kävijöillä on myös mahdollisuus kokeilla VBS-taistelusimulaattoria sekä helikopterisimulaattoria.

Kaikki ovat tervetulleita juttelemaan puolustusvoimien henkilökunnan ja varusmiesten kanssa osastolle.

Toki Ruotuväelläkin on oma pisteensä messuilla Parolan varusmiessoittokunnan vieressä. Tarjolla on ilmaisia kappaleita lehden uusimmasta numerosta. Toimituksen varusmiehiä on myös paikalla kertomassa erityistehtävistä ja varusmiespalveluksen suorittamisesta toimittajana.

 – Messuilta olemme saaneet paljon hyödyllistä tietoa tulevaisuuden ura- ja opiskeluvalintojemme kannalta. Puolustusvoimien osastolla suosikkimme oli helikopterisimulaattori, mutta muutkin standit olivat mielenkiintoisia, Ruotuväen pisteellä vierailleet lukiolaiset kertovat.

Puolustusvoimat löydät messuilta osastoilta 5h31 ja 5g31. Tervetuloa tutustumaan!