Tommy Koponen

Torstai-illan suunnitelmat auki? Puolustusvoimat 100 -kiertueen konsertissa Santahaminassa on varmasti luvassa räväkkää ja energistä menoa!

Puolustusvoimat 100 -kesäkiertue torstaina Helsingissä

Ville Riihonen

Konsertti alkaa Kaartin jääkärirykmentissä Santahaminassa klo 18.00.

Koko perheen lämminhenkinen musiikkitapahtuma on ilmainen, kaikille avoin ja loistava mahdollisuus päästä nauttimaan hyvästä musiikista Santahaminan miljöössä. Ulkoilmakonsertti pidetään Maanpuolustuskorkeakoulun kampuksella iltakuudesta eteenpäin. Tapahtuman lavalle nousevat Laivaston soittokunta solisteinaan laulajaduo Ida Paul & Kalle Lindroth, Ilmavoimien soittokunta sekä aina yhtä energinen Puolustusvoimien varusmiessoittokunta!

Ilmaiset kesäkiertueen bussit kuljettavat konserttiväkeä noin vartin välein Herttoniemen ja Santahaminan välillä. Huomioithan, että omalla autolla saapuminen ei valitettavasti ole mahdollista. Tapahtuma päättyy noin kello 21.30.

Santahaminassa pidettävä konsertti on osa Puolustusvoimat 100 vuotta -konserttikiertuetta. Konsertteja järjestetään tänä kesänä 16 eri paikkakunnalla. Helsingin konsertin jälkeen vuorossa on vielä kaksi konserttia, Raaseporissa perjantaina 24. elokuuta ja Turussa Forum Marinumin edustalla lauantaina 25. elokuuta.

Vielä ehdit mukaan: kerää ystävät kokoon ja ilmoittaudu tapahtumaan osoitteessa http://lyyti.in/pv100-kiertue